Kada menadžerica marketinga FK Rad uđe na stadion, fudbal je u drugom planu

Utakmicu bacila u sjenu

Kada menadžerica marketinga FK Rad uđe na stadion, fudbal je u drugom planu

O. Lekić
Teme:

Sve češće nailazimo na situacije u kojima su pripadnice ljepšeg spola sa mnogo uspjeha prisutne u fudbalskim vodama.

Jedna od njih je i Jelena Polić. U pitanju je 28-godišnja djevojka iz Beograda koja radi kao menadžerica marketinga u tamošnjem Radu, a zašto je rado viđena na stadionima širom Srbije moglo se vidjeti i proteklog vikenda.

Kada se Jelena pojavi na stadionu, publika više gleda u nju nego u fudbalere, a tako je bilo i u nedjelju kada su svoj meč u sklopu 22. kola Superlige Srbije odigrali Rad i Zemun (2:2). Stajling nekadašnje uspješne fudbalerke je bio za 'čistu desetku'.

"Jelena je popularnija čak i od fudbalera Rada", pišu mediji u Srbiji.

Jelena je vrlo popularna i na društvenoj mreži Instagram. Osim što ne propušta reklamirati svoj klub, objavljuje i svoje lične fotografije koje najviše obraduju muškarce, mada nisu rijetke ni pripadnice ljepšeg spola koje lajkuju i pozitivnim komentarima je obasipaju.

Uz to što je glavna za marketing u FK Rad, također je jedan od osnivača istoimenog ženskog kluba, a jedno vrijeme je radila i kao sudija u okviru FS Srbije. Svojom ambicioznošću i radom definitivno ruši prepreke...

Top Komentari

Samkodk
Ovaj culic skroz zagorio izgleda nejebe nista..
3 0
Secerko
Oj ofajle grob te jbo :(
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti