Kada Raduljica raspusti kosu svi su u čudu

Fotografija postala viralni hit

Kada Raduljica raspusti kosu svi su u čudu

A. Čaušević

Fotografija Miroslava Raduljice na kojoj je raspustio kosu postala je viralni hit u susjednoj Srbiji. 

Iskusni košarkaš je odlučio da raspusti kosu, a kada su ga vidjeli svi oko njega su ostali u čudu.

Među prvim koji su vidjeli novu Raduljicinu frizuru bio je Sađa Đorđević, selektor reprezentacije Srbije.

Novi imidž srbijanskog centra izazvao je brojne komentare, a mnogi su mu poručili da skrati kosu il da je zaveže...

View this post on Instagram

Ponekad čovek ostane bez teksta.... #raduljica #djordjevic #techsportserbia

A post shared by Tech&Sport Serbia (@techsportserbia) on

Srbija počele pripreme za Mundobasket 

Izabranici Saše Đorđevića su s pripremema za Mundobasket počeli prije nekoliko dana, a među igračima nije bilo NBA zvijezde Nikole Jokića.

Razlog je sasvim jednostavan. Po ugovornim obavezama sa Denver Nuggetsima, Jokić ne može da se pridruži reprezentaciji do 2. augusta.

Za razliku od njega ostali NBA igrači su tu, a Srbija raspolaže zaista spektakularnim sastavom: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović.

Srbija će u Kini biti jedan od najvećih favorita za medalje. Za protivnike u grupnoj fazi imaju Angolu, Filipine i Italiju i ovo je grupa u kojoj ne bi smjeli imati problema.

SP u Kini igra se od 31. augusta do 15. septembra.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi