Kada Ronaldo dođe na odmor, konobarima 'svane': Nakon bakšiša Portugalca, mogu dati otkaz!

Zvijezda Juventusa nije štedjela novac

Kada Ronaldo dođe na odmor, konobarima 'svane': Nakon bakšiša Portugalca, mogu dati otkaz!

Slavni portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo završio je svoj boravak u luksuznom grčkom odmaralištu Costa Navarino. 

Ronaldo je tu boravio od završetka Lige nacija koju je osvojio sa svojim Portugalom, a mediji su prenijeli informaciju da ga je noć izašla vrtoglavih 8.000 eura.

Ipak, za Portugalca novac nije problem i to već svi dobro znamo. Ipak, uvijek je šokantno čuti da neko troši toliki novac na odmor, a tek kada čujete koliko su na konto njegovog dolaska profitirali zaposleni u pomenutom odmaralištu, neće vam biti dobro.

Ronaldo je poznat kao čovjek koji ne štedi novac, a za kvalitetnu uslugu i poštivanje privatnosti on je osoblju koje je bilo zaduženo za njega ostavio nevjerovatni bakšiš u iznosu od čak 20.000 eura, prenosi Corriere dello Sport.

View this post on Instagram

Holidays with my family in France Riviera Enjoy the views 😀❤️👌🏻☀️⛴

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Podsjetimo, Ronalda za odmaralište Costa Navarino vežu i neke uspomene obzirom da je upravo u ovom mjestu prošlog ljeta održao sastanak sa predsjednikom Juventusa Andreom Agnellijem prije nego što je prešao u ovaj tim.

Od njega najviše očekuje: Sarri pronašao novu poziciju za Cristiana Ronalda

Juventus je početkom ove sedmice potvrdio da je Maurizio Sarri novi trener ovog tima, te da je s njim dogovorena trogodišnja saradnja.

Sarri je proveo samo jednu sezonu na klupi Chelseaja i jednostavno nije mogao odbiti poziv iz Juventzusa. Ovaj iskusni stručnjak sa Starom damom je potpisao saradnju na tri godine i od njega se prvenstveno očekuje osvajanje Lige prvaka.

View this post on Instagram

Enjoy the view 🧜🏼‍♂️😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Italijanski mediji već pišu o tome da će Sarri sigurno napraviti nekoliko promjena u igri Juventusa koju su godinama gajili Antonio Conte, a zatim i Massimiliano Allegri.

Sarri je poznat po tome što insistira da njegove ekipe igraju napadački fudbal što nismo gledali često kada je Juventus u pitanju. Također, navodno je već spremio promjenu kada je u pitanju i njegov najbolji igrač Cristiano Ronaldo.

La Gazzetta dello Sport jutros piše da će Sarri dati Ronaldu novu poziciju u ekipi. Ronaldo bi trebao igrati u samom vrhu napada jer Sarri vjeruje da je tu najopasniji, a samom time ne mora trošiti energiju kao na krilnoj poziciji.

Navodno, klub će sigurno napustiti Mario Mandžukić, a njegovim stopama trebao bi i Gonzalo Higuain iako Sarri nema ništa protiv da argentinski napadač ostaje u Juventusu naredne sezone.

No, jasno je da se najviše očekuje od Cristiana Ronalda što je i logično s obzirom da svi znaju o kakvom igraču se radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi