Kada se on pojavio u zatvoru mnogi su pomislili da je Pep Guardiola
Foto - EPA

Dvojnik španskog stručnjaka iza rešetaka

Kada se on pojavio u zatvoru mnogi su pomislili da je Pep Guardiola

M. Šljivak

Kada je policija u Yorku uhapsila 46-godišnjeg Michaela Andrewa Hestera zbog provale i pljačke stana, mnogi su pomislili da je iza rešetaka završio menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

Hester izgledom nevjerovatno podsjeća na španskog stručnjaka, ali nažalost odavno je krenuo pogrešnim putem i već je uveliko poznat policiji zbog krivičnih djela.

Sada je pao zbog pljačke 95-godišnje starice. Nakon dvije godine istrage ispostavilo se da je Hester upao u njen stan i da ju je opljačkao u septembru 2017. godine i policija ga je uhapsila.

Sud je donio odluku da Hester zbog ove pljačke u zatvoru provede naredne dvije i po godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi