Kaka oduševljen Đokovićem

Kaka oduševljen Đokovićem

Novak Đoković svakako je jedan od najpopularnijih sportista svijeta. Publiku širom svijeta Nole privlači fantastičnom igrom, ali i svojim ponašanjem na terenu. 

Jedan od onih koji je u Novaku vidio veliku inspiraciju, ali i velikog čovjeka je i proslavljeni fudbaler Ricardo Kaka.

Brazilac trenunto nastupa za ekipu Orlando Cityja, a malo slobodnog vremena iskoristio je kako bi skoknuo do Miamija i tamo ispratio igre prvog reketa svijeta.

Kaka je oduševljen ličnošću Novaka Đokovića na svom Facebook profilu okačio i zajedničku sliku sa najboljim teniserom svijeta ispod koje je napisao: 

"Sjajan igrač, ali i fantastičan čovjek, drago mi je što sam ga sreo".

Podsjetimo, Đoković je izborio plasman u polufinale turnira u Miamiju, a svakako da će i u nastavku takmičenja imati veliku podršku brazilskog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi