Kakav kralj: Navijač Cityja prozvao navijače Uniteda

Briljantan komentar

Kakav kralj: Navijač Cityja prozvao navijače Uniteda

Endin Čaušević

Utakmica Lige prvaka između Manchester Cityja i Borussije Monchengladbach odgođena je zbog loših vremenskih uslova.

Još uvijek nije poznato kada će se ova utakmica odigrati, ali navijači domaće ekipe pronašli su način da se našale sa pristalicama ljutog rivala Uniteda. Poznato je da je City za vikend kao gost savladao United (2:1), a "naslađivanje" još uvijek nije prestalo.

Naime, nakon što je na zvaničnom Facebook profilu Manchester Cityja objavljeno da se utakmica neće igrati zbog jake kiše, jedan od navijača napisao je komentar koji je zapalio društvene mreže.

"Ovo nije kiša. Ovo su suze navijača Manchester Uniteda nakon derbija", napisao je izvijesni Shahowski De Hassan. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti