Kako li je momku koji mora nositi ovaj kostim? Klub iz Srbije ima najgoru maskotu

Živote, maskoto FK Jagodina...

Kako li je momku koji mora nositi ovaj kostim? Klub iz Srbije ima najgoru maskotu

Društvene mreže je danas preplavila fotografija maskote Fudbalskog kluba Jagodina, koji je prije nekoliko godina bio jedan od respektabilnijih klubova u Srbiji, osvojio Kup, igrao u Evropi protiv Rubina iz Kazana...

Međutim, danas je Jagodina drugoligaš i na njihovim utakmicama publiku na stadionu zabavlja maskota koja bi trebala predstavljati neku pticu. Možda pijetla, ne znamo, teško je odgonetnuti šta je ovo tačno.

Fotografiju maskote ovog kluba podijelila je jedna stranica na Facebooku uz opis "Živote, maskoto FK Jagodina", a mi se pitamo kako li se osjeća osoba koja mora nositi ovaj kostim... Vjerovatno prijateljima laže da je na birou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi