Kalou uživao u vježbanju sa atraktivnom trenericom

Napadač berlinske Herthe

Kalou uživao u vježbanju sa atraktivnom trenericom

Napadač Herthe Salomon Kalou vrijedno radi tokom zimske pauze, ali nekadašnji fudbaler Chelseaja ne trenira samostalno.

Ovaj Bjelokošćanin tokom svog odmora u New Yorku trenira uz pomoć atraktivne trenerice Yoge, a njeno ime je Caley Alyssa.

Napadač berlinske Stare dame se na svom zvaničnom Instagram profilu pohvalio načinom na koji trenira, a slike koje je objavio izazvale su i zanimljive komentare.

Inače, pomenuta trenerica radi u Kaliforniji, tačnije u Santa Monici, ali je ovaj put samo zbog rada sa Kalouom odlučila prevaliti veliku udaljeno.

Ako je vjerovati slikama, Kalou je uživao, ali i atraktivna trenerica koja na Instagramu ima veliki broj "pratilaca" koji su oduševljeni njenim sexy fotkama koje često zna objaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.