Pohotni kamerman morat će ženi na oči: Uhvaćen je u najgorem mogućem trenutku

Nije imao sreće

Pohotni kamerman morat će ženi na oči: Uhvaćen je u najgorem mogućem trenutku

Midhat Šljivak

Lijepe žene na sportskim događajima uvijek izazovu posebnu pažnju, a kamermani koji rade TV prijenose maksimalno se potrude da iz publike izdvoje neke od njih i da ih prikažu u javnosti, pa često možemo vidjeti kako određene djevojke dostignu ekstremnu popularnost.

Žene na sportskim događajima postale su neizostavan dio kompletnog showa i često na tribinama možemo vidjeti brojne lijepe dame dok bodre svoj tim.

Kamermani su ti koji ih uoče na tribinama. Mnoge od njih završe u fokusu javnosti jer svojim izgledom privuku pažnju i donose brojne komentare.

Nekima od djevojaka je popularnost i cilj kada se pojave na utakmicama. Maksimalno se 'skockaju' kako bi privukle pažnju na sebe i u tome i uspiju.

Međutim, jedan kamerman u Sjedinjenim Američkim Državama nije mogao da prestane snimati djevojku koja se pojavila na utakmici američkog fudbala.

Kamerman je na meču Florida Gatorsa i Gonzaga Bulldogsa uočio atraktivnu mladu damu na tribinama i zatim je uslijedio njegov show za kamerom.

Oglasi

Ispratio je kamerman njen kompletan performans na tribinama. Primijetio ju je na ulasku, a zatim ju je ispratio sve do stolice gdje je sjela.

Navijači su ga uhvatili na djelu. Oni koji su sjedili iza njega snimili su kamermana dok ne gubi fokus s atraktivne mlade djevojke i ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

"Ovaj burazer je jasno postavio prioritete", poruka je uz video kamermana dok snima lijepu navijačicu.

Nije poznato ime ovog kamermana, ali ako je oženjen kući će kod žene morati da objasni određene stvari zbog ovog snimka.

Sudeći po prstenu na njegovoj ruci i sijedim dlakama na glavi, on je odavno stavio potpis na bračni ugovor i može se samo nadati da mu žena neće vidjeti ovaj snimak na društvenim mrežama.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije