Kandidat za selektora 16. na poker turniru u Pragu

Barbarez bilježi dobre rezultate

Kandidat za selektora 16. na poker turniru u Pragu

Sergej Barbarez danas bi trebao obaviti razgovore sa čelnicima N/FS BiH, a kandidat za selektora našeg nacionalnog tima tokom vikenda uspio je zaraditi 5.200 eura na World Poker Touru. 

Legendarni napadač i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon završetka fudbalske karijere posvetio se kartanju, pa tako učestvuje na završnicama poker turnira i tu bilježi sasvim dobre rezultate. 

Na WPT turniru u Pragu koji je održan u Corinthia hotelu u Pragu Barbarez je zauzeo 16. poziciju, te je zahvaljujući tom rezultatu osvojio 5.200 eura. Ulazak za stol koštao je 2.000 eura, a prijavilo se 230 takmičara. Pobjedu je odnio Alex Goulder, te je inkasirao 105.000 eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.