Majica navijačice izazvala pravu pometnju: Nadamo se da njeni roditelji nisu gledali
Navijačica je izazvala ogromnu pažnju na tribinama i dosta je onih koji joj nako svega nude razne ponude (Foto: Screenshot)

Apsolutni hit

Majica navijačice izazvala pravu pometnju: Nadamo se da njeni roditelji nisu gledali

M. Šljivak

Brojne navijačice na tribinama na razne načine pokušavaju privući pažnju. Dosta njih je u tome i uspjelo, a posljednja u nizu to je učinila majicom u kojoj se pojavila na NCAA utakmici košarkaških timova Kansasa i TCU-a.

Dosta je navijačica koje su u prethodnim godinama na raznim sportskim događajima privlačile ogromnu pažnju.

Mnoge cure su s jasnom namjerom dolazile na tribine. Željele su da se proslave i dosta njih je u toj namjeri i uspjelo i cijeli svijet je pričao o njima.

Interesantna scena dešavala se prije nekoliko dana na meču košarkaških timova koledža Kansas i Texas Christian Univerziteta. U glavnoj ulozi je jedna djevojka i njena majica.

Ona se na tribinama pojavila s majicom na kojoj je pisalo 'I Love Dick'. Kamera ju je uhvatila i ona je postala apsolutni hit.

Oglasi

Prevod ove rečenice za sve koji poznaju engleski jezik je svakako veoma lagan, ali ova djevojka definitivno može reći da nije mislila ništa loše i ima vrhunski izgovor.

Jedan od košarkaša univerziteta Kansas nosi prezime Dick. To je igrač prve godine Gradey Dick koji za jednog novaka igra jako dobru košaru i bilježi gotovo 15 poena po utakmici.

Tako ova cura ima savršen izgovor za majicu. Javno je priznala da joj se sviđa Dick, iako su gotovo svi uvjereni da se baš i ne radi o ovom košarkašu već o drugim stvarima na koje su svi pomislili.

"Nadam se da njeni roditelji nisu gledali ovu utakmicu", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

I da nisu, fotografija ove djevojke širi se društvenim mrežama i postala je pravi hit zbog kojeg mnogi žele saznati njeno ime. Jasno je i zašto.

Svakako su ovakve scene izuzetno zanimljive i definitivno je ova cura uspjela privući pažnju koju je očigledno i tražila.

Oglasi