Kanu krenuo na utakmicu i završio opljačkan u Moskvi
Foto: EPA

Nevolje za bivšeg fudbalera

Kanu krenuo na utakmicu i završio opljačkan u Moskvi

Midhat Šljivak

Nekadašnji nigerijski napadač Nwankwo Kanu opljačkan je na aerodromu u Moskvi.

Nekadašnja zvijezda Arsenala putovao je iz Londona u Kalingrad, a na aerodromu u Moskvi gdje je kratko zastao, ostao je bez 10.000 eura.

Dvojica radnika su mu iz torbe ukrala novac, ali se na kraju sve dobro završilo. Kanu je to na vrijeme primijetio, pijavio je krađu, a lopovi su ubrzo uhapšeni.

Krađu su naravno priznali, a kompletna suma je vraćena Kanuu koji je mogao mirno otići put Kalingrada gdje će selekcija Nigerije za 13 dana igrati meč Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske.

Kanu je u bogatoj karijeri igrao za velikane evropskog fudbala Ajax, Inter i Arsenal, a nastupao je još za WBA, te za Portsmouth u kojem je 2012. godine završio karijeru.

Top Komentari

Pajkan
Sto meni ne ukrade!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi