Kao u sapunici: Javila se i Melisia koju je 'seksualno zlostavljao' Sampaoli

Riješen veliki skandal

Kao u sapunici: Javila se i Melisia koju je 'seksualno zlostavljao' Sampaoli

O. Lekić

Argentinski selektor Jorge Sampaoli našao se u centru pažnje nakon što se pojavila glasina da je seksualno napastovao zaposlenicu u reprezentativnom kampu pored Buenos Airesa.

O ovom slučaju javnost je prvi obavijestio novinar Gabriel Anello, koji je tvrdio kako je osoba koju je Sampaoli uznemiravao zapravo kuharica, kojoj je Savez dao novac kako ne bi pričala i kako bi se sve zataškalo.

Sampaolijevu umiješanost u ovaj slučaj brzo je opovrgnuo predsjednik Saveza Claudio Tapia, istakavši da je to pokušaj destabilizovanja momčadi uoči SP-a, a sada se javila i 'žrtva' selektora Argentine.

"Želim istaknuti da nisam kuharica, nego pjevačica, a Sampaoli me nije nikada napastovao. Taj je selfie nastao kada mi je Sampoali na moju molbu učinio uslugu i fotografisao se sa mnom u predvorju jednog hotela u Rusiji. Nemojte koristiti moj imidž da bi ste rekli da sam kuharica", poručila je Melisia na Twitteru.

Svima u argentinskom tabtoru je laknulo...

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
To Sampa kralju,samo kandzijaj pohotnice!
6 0
Chupy
Ne znam, kaze pjevacica, mozda se pogresno izrazila, prije da je jahacica?! Nikad za nju ja ne cuh kao "estradnu umjestnost". Gdje ide ovaj svijet, NJAKE starlete vladaju televizijom, glavne teme drustvenih desavanja. Najlakse rasirit noge i uzet 1000-2000 eura, strucni naziv za te cure su starlete.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi