Karabatić: Džeko i Spahić su mi drugovi, navijao sam za BiH

Najbolji rukometaš svijeta

Karabatić: Džeko i Spahić su mi drugovi, navijao sam za BiH

E. Škorić

Nikola Karabatić  dao je ekskluzivan intervju za BHT, a novinarki emisije Interview 20 Saneli Prašović Gadžo otkrio je dosta zanimljivih stvari.

Najbolji rukometaš svijeta je govorio o ponudi PSG-a i svojim igrama u Barceloni, te naglasio da razmišlja o povratku u Francusku jer se PSG-ov projekat čini jako zanimljivim.

Što se tiče afere o namještanju utakmica, tvrdi da on i njegov brat Luka nisu krivi i da će se to dokazati. Kazao je kako se nije kladio i da nema nikakve veze s kompletnom pričom.

Na pitanje, koji rukometaš iz BiH mu je najbolji, odgovorio je:

“Emir Spahić! Igrali smo jednom rukomet kod njega, dok je on igrao u Montpellieru. Mislim da zna igrati”, kazao je Nikola, dodavši:

“Spaha i Edin su mi veliki prijatelji i navijao sam za BiH na Svjetskom prvenstvu”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti