Karanfili na treningu za nogometašice Iskre

Iznenađenje na treningu

Karanfili na treningu za nogometašice Iskre

S. Mlaćo

Nakon što su u subotu na svom Jakliću savladali ŽNK Mostar (2:1), nogometašice Iskre nastavile su sa pripremama za drugi dio sezone. 

Pobjeda nad Mostarkama, inače članicama Premijer lige naše zemlje, nogometašicama iz Bugojna dala je mnogo motiva da nastave sa sjajnim radom.

Na današnjem poslijepodnevnom treningu posjetili su ih čelni ljudi kluba te im priredili pravo iznenađenje. Naime, čestitali su im 8.mart, Međunarodni dan žena, te uručili karanfile uz najljepše čestitke.

"Želim vam puno zdravlja i sreće te naravno dobrih igara. Na nama u klubu je da smo uvijek uz vas, tako da mislimo ama baš na sve. Odlučili smo vam i danas dokazati da mislimo na vas i želimo da čestitke prenesete i svojim majkama, sestrama, te najbližima ženskog spola", kazao je Naim Basara, “alfa i omega“ bugojanskog kluba u obraćanju igračicama.

Osmijesi na licu pomalo iznenađenih nogometašica rekli su dovoljno, a one su obećale da će na najbolji mogući način opravdati povjerenje koje su im pružili čelnici kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi