Karlović: Ukrao bih Schweinsteigeru Anu Ivanović

Hrvatski teniser na Twitteru

Karlović: Ukrao bih Schweinsteigeru Anu Ivanović

Hrvatski teniser Ivo Karlović ovih je dana očito u odličnom raspoloženju pa je na svom zvaničnom Twitter profilu odgovarao na pitanja svojih fanova ali i ljubitelja tenisa.

Jedno od najzanimljivijih pitanja upućeno hrvatskom teniseru bilo je vezano za prelijepu srbijansku teniserku Anu Ivanović, a jednog navijača interesovalo je dali bi Hrvat ukrao Anu Ivanović od njenog dečka Bastiana Schweinsteigera? 

Odgovor hrvatskog tenisera bio je i više nego zanimljiv. 

"Ukoliko bi na taj način mogao doći do otkupnine (novca), onda da", napisao je Karlović, koji je na pitanje o Novaku Đokoviću samo kratko odgovorio - legenda!

Još jedno od interesatnijih pitanja bilo je vezano za ćevape. A Ivin odgovor na pitanje da li ćevape voli s lukom ili bez luka bilo je "S lokom i kajmakom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.