Nekad je bila Neymarova djevojka, sada frajera traži na Tinderu

Katerina traži onog pravog za sebe

Nekad je bila Neymarova djevojka, sada frajera traži na Tinderu

E. Škorić
Teme:

Ruska manekenka i influencerica Katerina Safarova svojevremeno je bila djevojka brazilskog napadača Neymara.

Prije nekoliko godina se Ruskinja povezivala s Neymarom i navodno su bili u određenoj vezi, iako nikada nijedno od njih nije tu informaciju zvanično potvrdilo.

Međutim, to je sada prošlost, Katerina danas putem aplikacije Tinder želi upoznati novog frajera, a također se za njega bori i u ruskoj verziji reality showa "Neženja".

Ona je jedna od 15 žena koje će se boriti za jednog muškarca, koji će na kraju eliminirati sve osim jedne - koju će smatrati najidealnijom za sebe.

"Napokon mogu objaviti da sudjelujem u ruskom projektu. Ovo je reality show koji je predstavljen u mnogim zemljama svijeta. Jako sam uzbuđena", kazala je Katerina.

Oglasi

Ruskinja na Instagramu ima 823.000 pratitelja, a ovo joj nije prvo sudjelovanje u takvoj emisiji. Popularna je postala prije nekog vremena u španskoj emisiji "Otok iskušenja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi