Kćerka argentinske legende proslavila cifru od 2 miliona pratilaca na Instagramu: Ovo je previše...

Provokativni snimak

Kćerka argentinske legende proslavila cifru od 2 miliona pratilaca na Instagramu: Ovo je previše...

Kćerka legendarnog argentinskog fudbalera Claudija Paula Caniggije, Charlotte, odlučila je počastiti svoje Instagram pratioce.

Ona je vrlo popularna na ovoj društvenoj mreži, a nakon što je došla do cifre od dva miliona pratilaca, odlučila je počastiti one koji je podržavaju.

Ona se tom prilikom fotografisala u donjem rublju u krevetu, a tom prilikom je zabilježila čak 138.000 lajkova.

View this post on Instagram

Ya 2 millones y sumando !!! Este mensaje es en agradecimiento a todos mis seguidores que están día a día ! Los quiero ❤️😊 @tomiraimon @preziosuraseventos @leoleivapeluqueria @natiblattmakeup @claro_de_luna_Candy @megusta.dulce @sweetiepieparties_ @estebanprolaser @guirnaldasvip @sebaspradenas_prensa_eventos 🤗 Hotel @hotelmeliabuenosaires

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

To je bilo prije nekoliko mjeseci, ali Charlotte je i nakon toga nastavila sa provokativnim fotografijama i snimcima. Jedan snimak koji je nastao početkom augusta privukao je dosta pažnje, a kako i ne bi kada ona na istom gotovo nema ništa na sebi.

View this post on Instagram

🔥

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on

Inače, kada govorimo o njenom ocu, riječ je o legendarnom Argentincu koji je za reprezentaciju upisao 50 nastupa i postigao 16 golova. Igrao je za Ribver Plate, Veronu, Atalantu, Romu, Benficu, Bocu, Rangers...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi