Kćerka bivšeg reprezentativca BiH žari i pali vrućim izgledom

Admira svi znate, a tek da vidite Adelu...

Kćerka bivšeg reprezentativca BiH žari i pali vrućim izgledom

O. Lekić

Stariji navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine vjerovatno i danas pamte ime Admira Smajića, koji je 1996. godine imao priliku igrati za naš nacionalni tim.

Smajić je svojevremeno bio veoma dobar igrač, igrao je za klubove poput Partizana, Basela i Young Boysa, no prethodnih dana u glavna tema u medijima nije on već njegova kćerka Adela.

Prelijepa Adela nije krenula očevim stopama i ne bavi se sportom, ne svejedno u Švicarskoj je veoma popularna, kako zbog izgleda tako i zbog učešća u jednom tamošnjem reality showu.

Kada budete pogledali njene fotografije, bit će vam jasno zašto je muškarci obožavaju.

Top Komentari

Ron Hollsi
Kakve veze ima ona sa sportom ? Jos malo pa Ce te postati porno portal
15 2
Lud
Ma kurava ko i ovi sto pisu o njoj...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi