Kćerka bivšeg trenera Borca ukrotila srbijansku zvijezdu

Godinama su zajedno

Kćerka bivšeg trenera Borca ukrotila srbijansku zvijezdu

Srbijanski reprezentativac Aleksandar Mitrović pokazao je kako je iznimno uspješan i van terena.

Igrama u protekloj sezoni Mitrović je pokazao da se radi o sjajnom igraču i ne čudi što se njegovo ime sve češće povezuje s brojnim klubovima, a uspjehe također niže i u privatnom životu.

I dok je na terenu kao pravi lav, žustar i borben, kada nije na terenu Mitrović je sasvim drugačiji - smiren i opušten. Za tu njegovu emotivnu ravnotežu, koja mu je ujedno i veliki pokretač, zaslužna je velikim dijelim i partnerka Kristina Janjić s kojom je već godinama zajedno.

"Iako sam relativno mlad, uradio sam dosta stvari na koje mogu da budem ponosan", govorio je nedavno Mitrović koji je s lijepom Kristinom dobio sina Luku i kćerku Nađu..

Kristina prati Aleksandra po svijetu gdje god da igra, ali i podržava kada je najteže. Upravo je ona zaslužna zbog toga što napadač mirne glave može da ode na utakmicu i ne razmišlja o svim onim problemima koji čine svakodnevni život.

Ono što je interesantno, jeste da je Kristina kćerka fudbalskog trenera Aleksandra Janjića koji je jedan dio karijere proveo i u našoj zemlji vodeći banjalučki Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi