Kćerka milijardera osvojila Cristiana Ronalda?

Družili se u Madridu

Kćerka milijardera osvojila Cristiana Ronalda?

O. Lekić

Otkako je Cristiano Ronaldo okončao ljubavnu vezu sa Irinom Shayk, inostrani tabloidi se svakim danom pune novim špekulacijama o njegovoj novoj djevojci.

U vezu s Ronaldom dovodila su se mnoge djevojke, neke čak dolaze i iz Bosne i Hercegovine, ali čini se da u posljednjem traču ima dosta istine.

Naime, jedan od najboljih svjetskih fudbalera viđen je u društvu djevojke po imenu Chloe Green, inače kćerke britanskog bogataša Philipa Greena čije se bogatstvo procjenjuje na pet milijardi funti.

Chloe je javnosti najpoznatija po vezu sa poznatim pjevačem Marcom Anthonyjem, ali je ta ljubav za nju stvar daleke prošlosti.

Kćerka britanskog milijardera je prošle sedmice boravila u Madridu, gdje je iz VIP lože posmatrala Ronalda na terenu. Kasnije su se i družili, a nastavak znate...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi