Kćerka Siniše Mihajlovića je pravi anđeo...

Nema šta, prelijepa je...

Kćerka Siniše Mihajlovića je pravi anđeo...

O. Lekić

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović na Vidovdan će obilježiti 20. godina braka sa suprugom Arijanom s kojom ima petero djece. 

Najstarija među djecom je kćerka Viktorija koja ima 19 godina, a sudeći po fotografijama izrasla je u pravu ljepoticu i nije bez razloga Siniša jedne prilike izjavio da je nasljednica "ista majka".

Viktorija je plod lijepe ljubavne priče Siniše i Arijane koja je počela još 1996. godine. Upoznali su se u jednom rimskom restoranu, a pored Viktorije oni imaju još četvero djece: Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa. 

U našoj galeriji možete se uvjeriti kakva je ljepotica kćerka Siniše Mihajlovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi