Kćerka Vincenta Tana u suzama

Uplovit će ubrzo u bračne vode

Kćerka Vincenta Tana u suzama

E. Škorić

Vincent Tan, većinski vlasnik upravljačkih dionica u FK Sarajevo, ne može biti sretan zbog igre njegovog kluba u Evropi, ali svakako ga raduje činjenica da se njegova kćerka udaje.

Dvije najbogatije porodice u Maleziji dobit će svoje nasljednike. Chryseis Tan, kćerka Vincenta Tana, zaprošena je u Maroku od Faliqa Nasimuddina, sina bogate porodice Tan Sri Nasimuddin Amin.

Faliq je u petak u prekrasnom gradu Marakešu u Maroku, dok su na odmoru, zaprosio Tanovu kćerku. On se spustio na koljeno, a onda zatražio sudbonosno DA od svoje djevojke, koja je bila u suzama.

"Hoćeš li se udati za mene?", pisalo je u cvjetnim znakovima u jednom romantičnom ambijentu sa puno cvijeća i svijeća. 

Chryseis ima 10 braće i sestara, a ujedno je izvršni direktor Berjaya Assets Bhd i investitor u nekoliko brendova i poznata je po luksuznom životu, što je nekako i normalno obzirom da je njen otac Vincent Tan, najbogatiji Malezijac koji je na čelu nogometnih klubova Sarajeva, Kortrijka, Cardiffa i Los Angelesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti