Djevojka njemačke zvijezde nekad uzalud vapi za seksom: "Džaba mi visoke potpetice i donje rublje"

Očajna Izabel

Djevojka njemačke zvijezde nekad uzalud vapi za seksom: "Džaba mi visoke potpetice i donje rublje"

Edmir Škorić

Kada on brani, a njegov tim izgubi utakmicu, lijepa manekenka ostaje uskraćena za seks te večeri.

Tridesetjednogodišnji golman Kevin Trapp nije upisao previše nastupa u dresu Njemačke, jer ima nesreću da brani u istom vremenu kao i Manuel Neuer te Marc Andre ter Stegen.

Stoga, Trapp je morao da se zadovolji rezervnim ulogama, ali zato je na klupskoj razini imao mnogo više uspjeha. Trenutno je prvi golman Eintracht Frankfurta, koji je na pragu finala Evropske lige nakon što je sinoć u Londonu s 2:1 pobijedio West Ham.

Prethodno su Nijemci eliminisali Barcelonu, a Trapp je fotografisan kako nakon tog meča na Camp Nouu ljubi svoju djevojku Izabel Goulart, koja ima 37 godina i s kojom je već nekoliko godina.

Porijeklom iz Brazila, Izabel je jedna od najpopularnijih manekenki u industriji, bivši je "anđeo" u poznatoj modnoj kući Victoria's Secret od 2005.-2008. Iako je u međuvremenu prošlo nekoliko godina, Južnoamerikanka ostaje jednako fizički privlačna.

No, ona je još dok je on branio za PSG uočila jednu po nju jako lošu stvar - kada Kevin izgubi utakmicu, ona ostaje bez seksa.

Oglasi

"Kada njegov tim gubi važne mečeve, a Kevin je na golu, znam da mogu da ne očekujem ništa kada se vrati kući. Čak mi ni visoke potpetice i seksi donje rublje ne mogu pomoći nakon poraza. Jednostavno se ne seksamo kada izgubi", rekla je Brazilka.

Oglasi