Najzgodnija odbojkašica ima novi ''zanat'': Muškarce dovodi do ludila i zarađuje 50 puta više

Snašla se...

Najzgodnija odbojkašica ima novi ''zanat'': Muškarce dovodi do ludila i zarađuje 50 puta više

A. Čaušević

Odbojka je uvijek bila intersantan sport muškarcima, nije potrebno objašnjavati zbog čega. 

Key Alves možda i nije toliko popularna na našem podrčju, ali se radi o najzgodnijoj odbojkašici na svijetu sa više od dva miliona pratitelja na društvenim mrežama.

Brazilka nastupa za klub Osasco Voleibol Clube de Sao Paulo. Iako joj je odbojka prioritet očigledno ne zarađuje dovoljno od tog sporta.

Upravo iz tog razloga počela se baviti novim ''zanatom'' koji je sve popularniji među zgodnim djevojakama koji traže način da zarade novac.

Naime, Alves je kreirala svoj profil na platformi OnlyFans gdje objavljuje "sadržaj za odrasle" i sve odlično naplaćuje. Zarađuje i do 50 puta više nego inače.

Oglasi

"Još od malena sam uvijek govorila roditeljima da ću biti poznata širom svijeta. Nije samo bilo u lijepom licu i u odbojci. Ja sam veoma karizmatična sa svojim pratiteljima, dajem im svu pažnju..."

"Uvijek sam voljela da se fotografišem, da se pokazujem svoje tijelo, da radim u marketingu. Mislim da je to tajna svega što sam dostigla danas", kazala je Alves za Globoesporte.

"Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od obojke. Pogotovo na Only Fans platformi jer su mjesečne cijene fiksirane."

Za svaki ulaz u sadržaj kojeg je objavila naplati 15 eura i tu ova 22-godišnjakinja ostvaruje najveći prihod.

"Sviđalo se to nekom ili ne, tu ostvarujem najveću zaradu. Smatram se sportistom, modelom, influencerom, poslovnom ženom i poduzetnicom.

"Stvari van terena za mene su počele jako da napreduju, počela sam tome da posvećujem više pažnje. Sport mi je sigurno pomogao da postanem poznata na interenetu", poručila je Alves.

Oglasi