Khabib motivacionom fotografijom "najterao" Pjanića na komentar

Komentar Malog princa privukao dosta pažnje

Khabib motivacionom fotografijom "najterao" Pjanića na komentar

S. Grebović

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Barcelone Miralem Pjanić, samo je jedan od mnogih poznatih fudbalera koji su veliki obožavaoci lika i djela Khabiba Nurmagomedova.

Dagestanac Khabib Nurmagomedov je krajem oktobra prošle godine u spektakularnom duelu u Abu Dhabiju bio bolji od Justina Gaethjea i tako odbranio  naslov UFC prvaka lake kategorije.

Tom pobjedom stigao je na omjer 29:0 i time stavio tačku na svoju blistavu karijeru. 

Kroz čitavu karijeru gajio je veliko prijateljstvo sa mnogim poznatim fudbalerima, među kojima je i Cristiano Ronaldo, ali i naš Miralem Pjanić sa kojim je ostao u dobrim odnosima i nakon karijere.

Dokaz tome je i komentar veznjaka Barcelone na Khabibovu najnoviju objavu na društvenoj mreži Instagram.

Khabib je, naime, objavio karikaturu sebe kao dječaka koji se ogleda u ogledalu u kojem se vidi odraz odraslog Nurmagomedova sa pojasom UFC prvaka oko struka uz opis: "Od dna do vrha planine!".

Opis nije dostupan

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Top Komentari

Sanska_Prangija
Je li stvarno treba pisati članke zbog svakog nebitnog komentara
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi