Khedirina djevojka upozorena od Njemačkog saveza

Upozorenje zbog oskudne odjeće

Khedirina djevojka upozorena od Njemačkog saveza

A. Haznadarević

Kako prenose njemački mediji, Fudbalski savez Njemačke je poslao upozorenje Leni Gercke, djevojci igrača Real Madrida i reprezentacije Njemačke Samija Khedire.

Lena, koja je poznata njemačka tv voditeljica i model, nerijetko se u javnosti pojavljuje oskudno obučena, a već u nekoliko navrata se takva pojavila i na tribinama gledajući mečeve reprezentacije Njemačke i svog dragog, koji je standardni prvotimac Elfa.

Na taj način izazvala je veliku pometnju na tribinama, a čelnici njemačkog Fudbalskog saveza su u želji da se slična scena ne ponovi, prilikom izdavanja upozorenja istakli da Lena "odvraća pažnju igrača i navijača na ono što se dešava na tribinama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.