Khimki se oprostio od košarkaša nastradalog u vatrenom obračunu s policijom

Menadžer potvrdio smrt Tylera Honeycutta

Khimki se oprostio od košarkaša nastradalog u vatrenom obračunu s policijom

Danas su košarkašku javnost potresle vijesti o pogibiji američkog košarkaša Tylera Honeycutta.

Honeycutt je poginuo u razmjeni vatre s policijom u naselju Sherman Oaks (California). Naime, njegova majka je pozvala policiju nakon što je primijetila da se Tyler čudno ponaša, a kada je policija stigla on se zabarikadirao u svom stanu.

Potom je, iz nepoznatih razloga, Honeycutt otvorio vatru na policiju, a poginuo je kada su organi reda uzvratili paljbu. Njegovu smrt je sada i službeno potvrdio njegov menadžer Aaron Mintz, a Khimki, klub za koji je nastupao u prethodnoj sezoni, se oprostio od ovog košarkaša.

"Menadžer g. Aaron Mintz je potvrdio smrt Tylera Honeycutta. Khimki iražava iskreno saučeše njegovoj porodici i prijateljima", poručili su iz ruskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti