Kim Kardashian slala NBA košarkašu obnažene fotografije

Ne mari što je u braku

Kim Kardashian slala NBA košarkašu obnažene fotografije

O. Lekić

Uvijek seksipilina Kim Kardashian očito ne mari što je u braku.

Slavna starleta je već neko vrijeme u braku sa reperom Kanye Westom, a da ljubav između njih dvoje više ne "cvjeta kao nekada" potvrđuje i vijest koju su objavili brojni američki mediji. 

Nakon što je Witselova supruga Ana Montana slala golišave fotografije Jamesu Hardenu, na isti potez se odlučila i Kim Kardashian koja prema navodima medija u SAD-u 'flertuje' sa misterioznim NBA košarkašem. 

Kim je, navodno, slala svoje obnažene fotografije košarkašu čiji identitet nije objavljen i samo je pitanje vremena kada će u javnosti procuriti svi detalji. 

Top Komentari

Edin Merlin
Dzananu Musi slala ! hahahahaahahahahahahahahahahh
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi