Kim Kardashian je doživjela veliko poniženje na stadionu, pravila se kao da se ništa nije dogodilo

Zvijezda izviždana

Kim Kardashian je doživjela veliko poniženje na stadionu, pravila se kao da se ništa nije dogodilo

Edmir Škorić

Iako je na društvenim mrežama prati više od 331 milion ljudi, Kim Kardashian nije baš omiljena među običnim pučanstvom u SAD-u, a to se vidjelo i na njenom posljednjem pojavljivanju na stadionu.

U jednom trenutku Kardashianka, odjevena od glave do pete u Balenciaginu odjeću koja prema Marci vrijedi nekoliko desetaka hiljada eura, pojavila se u prvom planu na ogromnom platnu u areni, a publika je odmah počela da joj zviždi. Unatoč neprijateljskom prijemu, Amerikanka se nasmiješila i mahnula.

Navijači nisu prestali zviždati sve dok se lik Kim Kardashian nije maknuo sa displeja. Navedeni izvor tvrdi da je reakciju ljudi mogao izazvati povlašteni tretman koji Kardashian ima na raznim događajima, uključujući i sportska.

Na primjer, na utakmici između Ramsa i Cowboysa, zvijezda je imala jedno od najboljih mjesta na stadionu.

Ova 41-godišnja američka zvijezda pratila je duel NFL-a između Los Angeles Ramsa i Dallas Cowboysa u kojem su gosti slavili sa 22:10.

Oglasi

Kardašianke su uvijek u centru pažnje, naročito Kim, koja je prije šest godina stekla popularnost jer je obnažene fotografije slala jednom košarkašu.

Bivši centar La Lakersa Lamar Odom je svojevremeno prije veze sa Kim Kardashian imao 14.4 poena, 8.7 skokova i 3 asistencije u prosjeku, nakon što su prekinuli prosjek je spušten na 6.6 poena, 4.2 skoka i 1.7 asista.

I Kris Humphries je svojevremeno zbog Kim poptuno pao. Nakon veze s njom, imao je tek 5,8 poena i 5.6 skokova po meču. Dok je bio sa njom, bio je na sjajnih 13.8 poena i 11 skokova po meču.

Njena sestra Kourtney je nedavno bila sa Benom Simmonsom, koji je i sam nakon toga počeo da pruža lošije partije, a ništa bolje nije prošao ni nekadašnji centar Cleveland Cavaliersa Tristan Thompson zbog Khloe, treće sestre Kardashian.

Inače, sestre su najčešće bile vezane za sportiste, samo je pitanje ko su sljedeće žrtve...

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Zanimljivo..i Kim Karsasian na sportskom portalu..Ne daj BOZE da se napravi mini intervju o LANI PUDAR i njenom PUTU..zato smo tu gdje JESMO..
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi