Igrač PSG-a 'lajkovao' Khabibovu objavu o Macronu, pa se pravdao: Osuđujem terorizam...
Foto - Screenshot

Brojna poznata imena su ostavila reakcije

Igrač PSG-a 'lajkovao' Khabibovu objavu o Macronu, pa se pravdao: Osuđujem terorizam...

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov izazvao je veliku pažnju svjetske javnosti zbog poruka upućenih francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu.

UFC prvak je žestoko reagovao na Macronove riječi o muslimanima. Smatra da je sve muslimane prozvao teroristima i poručio je kako se nada da će mu 'Svemogući unakazi lice'.

Dobio je Khabib brone lajkove. Među, njima su Miralem Pjanić, Karim Benzema, ali igrač PSG-a Presnel Kimpembe.

Nakon što je dobio žestoke reakcije javnosti zbog 'lajka', francuski fudbaler se odlučio oglasiti o svemu.

"Ja se bavim sportom, a ne politikom. Također, ne znam ruski jezik", rekao je Kimpembe i dodao je:

"Osuđujem terorizam i sve vrste nasilja bez ikakvih izuzetaka, ali sve smrdljive pokušaje manipulalcije", poručio je Kimpembe.

Top Komentari

Mackintosh
Ovaj habibi na kraju ispade ratnohuskacka budaletina... Vidi se da je doso iz dzungle.
8 11
Zoilomas
Osudi Macrona a ne Lhabiba smotano ****o kedno ali vidi se da francuska gura svoje krscane da se dokazu da su protiv muslimana, jedno je biti protiv terrorizma a jedno protiv vjere necije
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi