Kinsey ima zlatne ruke, ali jednostavno radi previše gluposti

Nevjerovatna je

Kinsey ima zlatne ruke, ali jednostavno radi previše gluposti

M. Šljivak

Kinsey Wolanski postala je svjetski poznata nakon utrčavanja na teren u utakmici finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Nakon toga je stekla veliku popularnost. Čitav svijet priča o njoj, a ona se pored karijere modela nastavila baviti snimanjem smiješnih klipova.

Da zaista ima zlatne ruke pokazala je još jednom. Sama je sklopila pištolj za ispaljivanje krompira i zatim je krenulo ludilo.

Sigurno je da će se nekad Kinsey smiriti i posvetiti drugim stvarima, ali zato sada radi previše gluposti.

Top Komentari

MaDaj
" Čitav svijet priča o njoj" jedini koji pricaju o njoj ste vi koji je pratite i dan i noc na insta, tviter i slicne gluposti. Ova i ona Diletta nemogu ni u WC otici a da ne objavite koliko seksi je njihovo ***no.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.