Još mu se sama ponudila: Nesretni Amerikanac izabrao pivo umjesto djevojke, odmah je surovo kažnjen

Gubitnik decenije

Još mu se sama ponudila: Nesretni Amerikanac izabrao pivo umjesto djevojke, odmah je surovo kažnjen

A. Čaušević

Kiss cam je tradicionalni događaj na sportskim događajima u Sjevernoj Americi gdje kamere zumiraju određeni par koji je dužan da se poljubi. Neki to urade, a neki ne. 

Mnogi parovi dožive svojih 15 minuta slave kada ih cijela dvorana ili cijeli stadion vide kako dijele ljubav, međutim ponekad sve sve i ne završi kako je to planirano.

Internetom je počeo ponovo kružiti snimak "kiss cam" događaja od prije nekoliko godina da jedne utakmice NBA lige, Atlanta Hawksa.

Nakon što je kamerman zumirao jedan par, djevojka je željela da poljubi dečka, ali je on to odbio te je nastavio da pije pivo.

Ipak, djevojci se ljubilo pa je izabrala muškarca koji je sjedio pored nje te je bez puno razmišljanja pristao na poljubac i nije oklijevao.

Nothing like some kiss cam drama... (📹: Atlanta Hawks)

Posted by Sports Illustrated on Friday, March 10, 2017
Oglasi

Kada je momak sa pivom u rukama vidio šta se desilo, odmah je ustao i napustio svoje mjesto, dok ga je djevojka dozivala da se vrati.

A "sretnik" koji je dobio besplatan poljubac se samo slatko nasmijao, dok je ostala publika u šoku gledala šta se upravo desilo.

Inače, Kiss Cam događaj je sve popularniji i u zemljama Centralne i Južne Amerike pa je tako viđena komična situacija u Kolumbiji.

Tokom prvenstvene utakmice između Junior Barranquille i Jaguares de Cordobe jedan dečko je pokušao da poljubi djevojku koju su kamere zumirale.

Djevojka je brzo shvatila šta se dešava. Za dečka je uslijedio šok. Umjesto poljupca dobio je šamar djevojke koja ga je odlučno odbila.

Ovakvi i slični snimci obično postanu viralni te izazovu mnogo više pažnje nego uobičajni poljubac pa "gubitnici" postanu meta ismijavanja na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi