Zaručnica novog Arsenalovog igrača je prvakinja u twerkanju i prava je bomba

Navijači Arsenala jedva čekaju da je vide

Zaručnica novog Arsenalovog igrača je prvakinja u twerkanju i prava je bomba

Esmer Oštraković

U posljednjih nekoliko dana u Arsenalu je jako aktivno kada je riječ o dovođenju novih nogometaša u klub kako bi se tim nastavio boriti za titulu u Premiershipu.

Nakon što su zvanično predstavili Trossarda kojeg su doveli iz Brightona, niotkuda se pojavila informacija da je Arsenal "završio" još jedno pojačanje.

Radi se o Poljaku, Jakubu Kiwioru, koji je do sada igra za Speziju, a njegov dolazak u Arsenal koštat će Topnike 20 miliona eura.

Navodno će on danas obaviti ljekarske preglede, te će sutra sa tribina Emiratesa pratiti utakmicu svog novog kluba protiv Manchester Uniteda.

Sa njim će put Londona krenuti i njegova zaručnica Claudia Kowalczyk, a navijači bi trebali biti itekako sretni nakon što je vide.

Kiwior ima 22 godine i svoje ime izgradio je na sjajnim igrama u Italiji, ali odigrao je jako dobro i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Sa druge strane, Claudia je svoje ime stekla na drugi način, ali je svjetski poznata. Naime ona ima 30 godina i prvakinja je u twerkanju.

Ona na svom Instagram nalogu svakodnevno objavljuje veliki broj video zapisa svog twerkanja, te se ponosi sa svim što može da uradi.

Claudija je prvo 2017. godine postala Kraljica Njemačke u twerkanju, ali tu nije stala, te se prijavila na naredno takmičenje.

Godinu dana kasnije bila je u polufinalu Evropskog prvenstva u twerkanju, a sve to joj je donijelo ogromnu zaradu i pratioce na Instagramu.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Logicno, pa i AR567ALA svi TWERKAJU..0, N U L A evropskih trofeja. Izkednacili se sa Leotarom, Varazdinom i Novim Pazarom.
1 3
makelele
Ja mislim da je san svakog oca da mu kcerka jednog dana postane prvakinja u "twerkanju"... tobe jarabi, putine budi precizan xD
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti