Tiket kakav svijet klađenja ne pamti - Ovo se pogađa samo jednom u životu
Dosta je nevjerovatnih dobitaka u svijetu klađenja, ali ovaj čovjek je definitivno apsolutni pobjednik

Nevjerovatno

Tiket kakav svijet klađenja ne pamti - Ovo se pogađa samo jednom u životu

Midhat Šljivak

Sretni kladioničar iz Sjedinjenih Američkih Država uplatio je 10 dolara na tiket prethodnog vikenda i postao je milioner jer je zahvaljujući nejverovatnom osjećaju i poznavaju NFL-a uzeo čak milion dolara.

Neimenovani kladioničar je u Las Vegasu odlučio uplatiti tiket od 10 dolara, a kladio se da će određeni igrači postići touchdown u NFL utakmicama koje su se igrale prethodnog vikenda i u ponedjeljak.

On je odabrao osam igrača i da će neko iz odbrane Miami Dolphinsa u toku utakmice postići touchdwon. Uplatio je 10.57 dolara, a potencijalni dobitak je iznosio 999.841.11 dolara.

Vjerovatno ni on sam nije očekivao da će mu se zvijezde poklopiti. Tiket je prošao i ovaj čovjek definitivno će pamtiti dan u kojem je postao milioner.

Ovakav tiket se prolazi samo jednom u životu. Nadamo se da kladioničara dobitak neće previše ponijeti i da neće pomisliti kako je neuništiv i izgubiti ostatak novca ulažući na slične opklade.

Oglasi

Sigurno je da će on nastaviti igrati. Vrlo vjerovatno i povećati uloge, što često bude glavni problem koji veoma brzo pojede dobitak.

Djedica kladioničar ne staje s ludim uplatama - Niko mu više ne želi dobitak

Poznati kladioničar Jim McIngvale, javnosti poznatiji kao Mattress Mack, ne prestaje s uplatama ogromnih cifri u kladionicama, a 71-godišnja kladioničarska legenda je uplatila na listić 200.000 dolara i čeka isplatu od 1.5 miliona.

Jim McIngvale postao je širom svijeta poznat zbog najvećeg dobitka u historiji kladionica. On je na tituli omiljenog tima Houston Astrosa na nekoliko listića uzeo skoro 75 miliona dolara.

S obzirom na to da je 'pun kao brod', 71-godišnji kladioničar baca novac na razne parove, a sada je došao red i na klađenje na NFL.

Mattress Mack odlučio je ponovo uložiti novac na jedan tim iz Texasa. Uložio je 200.000 dolara da će Dallas Cowboysi osvojiti NFC konferenciju.

Oglasi

Opkladu je napravio protekle noći pred utakmicu protiv Tampa Bay Buccaneersa. Mnogi fanovi su silno navijali da ovaj 71-godišnjak padne opkladu već prve noći, no to se nije desilo.

Cowboysi su uspjeli pobijediti Buccaneerse 31:14 i proći u polufinale NFC-a. Tamo ih čeka duel sa San Francisco 49ersima, a kako bi legendarni kladioničar uzeo pare bit će potreba i pobjeda u finalu NFC-a gdje će igrati i pobjednik duela Eaglesa i Giantsa.

Isplata je na listiću je milion i po dolara. Jim tvrdi daje sanjao tri pobjede Cowboysa i da je zbog toga odlučio uzeti novac.

"Sanjao sam da su Cowboysi pobijedili tri utakmice zaredom. Nadam se da će mi se san ostvariti", poručio je McIngvale.

Dosta je onih koji se nadaju da neće proći. Djedica je brojne ljude počeo ozbiljno nervirati što se vidi po komentarima na društvenim mrežama, gdje mu mnogi žele pad.

Mattress Mack je prije nekoliko dana izgubio nešto više od tri miliona dolara nakon što je Texas Christian Univerzitet (TCU) pregažen u NCAA finalu nacionalnog prvenstva od univerziteta Georgia rezultatom 65:7.

Oglasi