Dugo će se pričati o tiketu koji je nedavno uplaćen, ali ko ne riskira taj ne profitira

Nevjerovatni 'parovi'

Dugo će se pričati o tiketu koji je nedavno uplaćen, ali ko ne riskira taj ne profitira

Midhat Šljivak

Jedan kladioničar odlučio je napraviti neobična dva tiketa za novu sezonu NBA lige.

Hrabri kladioničar ukupno je uložio 22.50 dolara. Na prvom tiketu je uplata od 20 dolara i tri zanimljive opklade koje bi mu u slučaju da sve prođe mogle donijeti gotovo 23.000 dolara.

Na ovom tiketu je odigrao kako će Chet Holmgren biti izabran za najboljeg rookie igrača u sezoni, da će Ja Morant osvojiti titulu najkorisnijeg igrača regularnog dijela sezone i da će Anthony Edwards osvojiti nagradu za igrača koji je najviše napredovao.

Ipak, mnogo veću pažnju privukao je drugi tiket na kojem je uplata 2.50 dolara i koji bi mu u slučaju prolaza donio 242.000 dolara.

On je tipovao kako će Kawhi Leonard dobiti nagradu za najboljeg defanzivnog igrača sezone, da će Zion Williamson uzeti trofej za igrača koji je najviše napredovao i da će LeBron James biti MVP sezone.

Ovo je izuzetno hrabra opklada pred start nove NBA sezone, ali kao što to čuveni Del Boy u jednoj od brojnih poznatih fraza kaže: Ko ne riskira, taj ne profitira!

Top Komentari

ElvirBolic
Pišu ljudi o tiketima...eno moj komšo Suljo odigro sistem 7/11 de neki članak...
2 0
vence
Cuj Del Boy, pa to je i moja nana rahmetli gpvorila prije nego su i snimljene Mućke..bice da su joj ukrali fraz!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi