Reakcija kladioničara koji je izgubio veliku lovu je hit
Imao je priliku osvojiti dva miliona dolara i sve je izgledalo dobro do posljednje minute meča NFL lige između Texansa i Coltsa. Uslijedio je šok

Nije mogao da vjeruje

Reakcija kladioničara koji je izgubio veliku lovu je hit

Midhat Šljivak

Kladioničarske muke uvijek su veoma teške, ali šta bi neko od vas uradio da u posljednjim sekundama utakmice ostane bez dva miliona dolara što se desilo kladioničaru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kladioničar iz Sjedinjenih Američkih Država ostao je bez dva miliona dolara nakon što su Houston Texansi u posljednjim sekundama pobijedili Indianapolis Coltse.

Kladioničar je učestvovao u takmičenju koje je trojici od njih moglo donijeti ukupno šest miliona dolara - po sva miliona svakom.

Međutim, dvojica su loše birali. Samo je jedan od njih uspio pogoditi pobjedu Jacksonville Jaguarsa i otišao je kući s novcem, a kamera je pratila čovjeka koji se kladio na meč Coltsa i Texansa.

Coltsi su na minut prije kraja imali utakmicu u rukama. Imali su sedam poena prednosti i napad, kojeg nisu iskoristili, pa su dopustili Texansima pokušaj barem za izjednačenje.

Uslijedio je nevjerovatan završni minut kakav samo NFL može ponuditi. Texansi su postigli touchdown, te su zatim odlučili da ne idu na pretvaranje za izjednačenje rezultata već su išli na napad za dva poena.

Oglasi

Na kraju su uspjeli i napravili su veliki preokret. Pretvaranje za dva poena dodavanjem je uspjelo i Texansi su dobili meč.

Nesretni kladioničar nije mogao da vjeruje šta je to upravo vidio. Kamera je snimila njegov šok i šta je čovjek drugo mogao napraviti nego uhvatiti se za glavu.

Coltsi mu sigurno u budućnosti neće biti omiljen tim. Koštali su ga više od dva miliona dolara i uspjeli su mu pokvariti vikend u Las Vegasu.

On će ovaj dan i ovu završnicu meča pamtiti dok je živ. Imat će elemenata za priče i nekako je žalosno vidjeti da se na ovakav način izgubi novac.

Nesretnik je lako mogao postati milioner. Nepuna minuta ga je dijelila od toga i dobro da je sve preživio.

Oglasi