Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

V. Elez

U novoj rubrici portala SportSport.ba donosimo savjete za kladioničare, analize utakmica koje bi vam mogle donijeti dobitak i pomoći da pobijedite kladionicu!  

ITALY: Serie A 20:45
Genoa - Sampdoria tip X, under 2,5

POZ TIM U P N I GR BOD
14 Sampdoria 17 5 5 7 24:26 20
17 Genoa  17 4 4 9 15:23 16

Timovi iz Đenove ove godine neće igrati zapaženu ulogu u Serie A. Ipak, najstariji gradski derbi u Italiji je utakmica od posebnog naboja.

Grad i okolina su podjeljeni na dva tabora, pa se može očekivati borba za prestiž. Sampdorija koliko toliko uspijeva da zadrži neki nivo igre, dok je Genoa u velikoj krizi. Mi ćemo savjetovati tip X jer je dosta utkamica ova dva tima završilo tim ishodom, a preporučićemo i manje od 2,5 golova.

ENGLAND: Capital One Cup 21:00
Stoke City - Liverpool tip X, over 2,5

Polufinale Capital One Cup-a donosi duel dvije ekipe koje su usle u pravu formu i nadaju se ovom trofeju. Svakako je ovo faza takmičenja koja donosi tvrde mečeve, iako Liverpool igra prilično otvoreno u posljednje vrijeme.

Naša preporuka je tip X i više od 2,5 golova. Više golova savjetujemo iz razloga što je moguće da prvi gol padne rano, a onda sve taktike padaju u vodu.

EGYPT: Premier League 17:00
Zamalek - El Daklyeh tip X, manje od 2,5 gola

POZ TIM U P N I GR BOD
2 El Daklyeh 11 6 5 0 15:7 23
6 Zamalek 9 5 3 1 18:8 18

U nekim od ranijih sezona bi domaćin svakako bio glavni kakndidat za titulu, ali ove godine je malo posustao. Zato su gosti na diobi prvog mjesta i jedan su od najozbiljnijih kandidata za trofej. Ukupno su obje ekipe zabilježile samo jedan poraz u cijeloj sezoni.

Naš savjet je tip X i manje od 2,5 golova, iako bi statistika ukazala na više golova, mi dajemo akcenat na važnosti meča za obje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi