Ko bi rekao da će ove zvijezde postati saigrači u Kini?

Skupilo se društvo...

Ko bi rekao da će ove zvijezde postati saigrači u Kini?

Ove zime su put Kine krenule brojne zvijezde evropskog fudbala, kojim je azijski novac jednostavno predstavljao nešto što se ne odbija.

Tako su se u ovoj dalekoj zemlji skrasili fudbaleri poput Jacksona Martineza, Ezequiela Lavezzija, Ramiresa i brojnih drugih, a mnogi tamošnji klubovi sada raspolažu veoma kvalitetnim rosterima.

Jedan od takvih klubova je i Hebei China Fortune, čiji su novi fudbaleri napravili selfie kojim su se pohvalili na društvenim mrežama.

Gael Kakuta, Gervinho, Ersan Gulum, Stephan Mbia i Ezequiel Lavezzi su sada saigrači u ovom do jučer sasvim nepoznatom klubu. Ko bi prije nekoliko mjeseci mogao zamisliti da je to moguće?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi