Ko se slikao s ovim navijačem ostao je bez Mundijala

Ukleti selfie

Ko se slikao s ovim navijačem ostao je bez Mundijala

Franck Ribery, Marco Reus, Lucas Moura, Samir Nasri su zvijezde koje će propustiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali sve to zbog fotografiranja s 'ukletim' navijačem.

Naime, uoči Svjetskog prvenstva navijač se slikao sa sva četiri pomenuta igrača, a nije mu dugo trebalo da dobije etiketu "ukletog" navijača od kojeg nogometaši, ako žele igrati na Svjetskom prvenstvu, moraju bježati glavom bez obzira.

Franck Ribery otpao je zbog ozljede leđa. Didier Deschamps stavio ga je na popis putnika za SP, ali Ribery nije izdržao napore. Samir Nasri nadao se pozivu, ali ga je izbornik Deschamps otpisao rekavši kako on nije potreban reprezentaciji. 

Lucas Moura također se potajno nadao pozivu brazilskog selektora, ali on nije stigao i talentirani Brazilac i nogometaš Paris Saint-Germaina neće vidjeti Svjetsko prvenstvo. Isto kao ni njemački nogometaš Marco Reus, koji se ozlijedio u prijateljskoj utakmici Njemačke i Armenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.