Koeman pušten na kućno liječenje nakon operacije srca

Dobro se oporavlja

Koeman pušten na kućno liječenje nakon operacije srca

E. Čaušević

Holandski trener Ronal Koeman u nedjelju je primljen u bolnicu u Amsterdamu zbog srčanih problema.

Koeman je hitno prebačen vozilom hitne pomoći u bolnicu nakon što je njegova supruga pozvala pomoć. On se žalio na probleme s radom srca, te na svu sreću njegova supruga je ekspresno reagovala.

Selektor Holandije je odmah podvrgnut operativnom zahvatu, te mu je ugrađen jedan stent. Jučer je potvrđeno da je sve prošlo u najboljem redu, te da se Koeman oporavlja kako je planirano.

Holandski mediji objavili su danas da je Koeman napustio bolnicu, te da će oporavak nastaviti kod kuće. Špekulisalo se čak da je Koeman zaražen koronavirusom, ali takve informacije su ekspresno demantovane.

Koeman je po izlasku iz bolnice poručio da se dobro osjeća, te da će uskoro biti spreman da se vrati svom poslu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi