Koja je razlika između Gerrarda i Andersona?

Ne prestaju šale na Stevenov račun

Koja je razlika između Gerrarda i Andersona?

Steven Gerrard je živa legenda Liverpoola koja u svojoj bogatoj karijeri nikada nije osvojila najvažniji trofej prvaka Engleske.

To je svakodnevna inspiracija medijima u Britaniji da zbijaju šale na račun kapitena Liverpoola, kojeg su ovog puta uporedili sa Andersonom iz Manchester Uniteda.

Iako Brazilac svom klub klubu nikada nije dao ni približno koliko je Liverpoolu dao Gerrard, on ima neuporedivo više uspjeha sa trofejima od legendarnog Stevena.

Tako su na šaljiv način predstavljene medalje koje su osvojila ova dva fudbalera. Andersonu je oko vrata mnoštvo medalja prvaka Engleske, dok je Gerrardu najveći uspjeh što je u prošloj sezoni sa Liverpoolom bio plasiran iznad Manchester Uniteda...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije