Koji trener je osvojio srce zanosne Lindsey Vonn?

Ponovo zaljubljena

Koji trener je osvojio srce zanosne Lindsey Vonn?

O. Lekić

Jednoj od najboljih skijašica svih vremena Lindsey Vonn cvjetaju ruže na ljubavnom planu. 

Nakon što je prekinula trogodišnju vezu sa golferom Tigerom Woodsom, koji ju je navodno prevario, ljubavni život zanosne Lindsey Vonn je bio pod velikom pažnjom i špekulisalo se da je njeno srce osvojio Lewis Hamilton. 

Kasnije se ispostavilo da su njih dvoje samo dobri prijatelji, a Vonn je odlučila da putem društvenih mreža konačno otkrije s kim se zabavlja. Skijašica je objavila fotografiju na kojoj se, između ostalog, nalaze njena porodica, prijateljice, ali i novi dečko s kojim je već neko vrijeme u vezi. 

Inostrani mediji su otkrili da se radi o Kenanu Smithu, koji radi kao pomoćni trener u američkom fudbalskom timu Los Angeles Rams. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi