Kolašinac: Pamtim godinu po tome što sam dobio prvog psa

Govorio za Arsenalovu stranicu

Kolašinac: Pamtim godinu po tome što sam dobio prvog psa

Edmir Škorić

U razgovoru za Arsenalovu klupsku stranicu Sead Kolašinac je istakao da je ovo bila sjajna godina za njega.

Kolašinac je ljetos iz Schalkea prešao u Arsenal i dva puta je već bio biran za igrača mjeseca kada na Emiratesu. Imao je dobar početak u londonskom klubu, mada je u posljednje vrijeme, do duela s Crystal Palacem, igrao nešto manje.

"Bila je ovo uzbudljiva godina. Ovo je godina kada sam došao u Arsenal, što je čini još boljom. Generalno, smatram da je ovo pozitivna godina. Ono što je najvažnije je da sam zdrav, nadam se da će isto biti i u 2018. godini", kazao je Kolašinac.

"Veoma sam zadovoljan kako su se stvari odvijale, ali znam da imam potencijal i da mi treba još vremena da to sve ostvarim. Očekujem da pokažem još više u 2018. godini".

Šta pamti u godinu na izmaku?

"Derbi protiv Borussije Dortmund, imao sam dobru partiju, a također, dobio sam i svog prvog psa, koji je sada kod mene. On je pet mjeseci kod mene, jako je zabavan i zove se Wolf ili Vuk na bosanskom. Mislim da i meni odgovara vuk!", kazao je Kolašinac kroz smijeh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi