Kome Zlatna kopačka ove sezone?

Lajkom na sliku dajte dajte svoj glas

Kome Zlatna kopačka ove sezone?

Vezni igrač madridskog Reala Cristiano Ronaldo trenutno je vodeći u poretku za ovosezonsku nagradu Zlatna kopačka, koja ide najboljem strjelcu Evrope.

Ronaldo je prestižnu nagradu osvojio i prošle godine, dok je u sezoni 2009/2010. trijumfovao trenutno drugoplasirani u poretku, Lionel Messi iz Barcelone.

Jedini dostojan protivnik gore spomenutoj dvojici je fantastični Holanđanin iz Arsenala, Robin Van Persie, koji ove sezone igra u životnoj formi.

Nije tajna da će ovosezonski dobitnik Zlatne kopačke biti neko od ove trojice fudbalera, a nas zanima vaša prognoza. Na Facebook grupi SportSport.ba lajkom na sliku dajte glas svom favoritu i odgovorite na pitanje ko će ove sezone "nositi" Zlatnu kopačku?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.