Komentator je normalno prenosio meč dok kamera nije prikazala nju: Kasnije smo gledali samo sliku...

Atraktivna Brazilka očarala sve u dvorani

Komentator je normalno prenosio meč dok kamera nije prikazala nju: Kasnije smo gledali samo sliku...

Tokom nedavnog meča na Mundobasketu između Sjedinjenih Američkih Država i Brazila u centru pažnje bila je jedna navijačica ekipe iz Južne Amerike.

Kamera je uhvatila atraktivnu plavu Brazilku u zanosnom plesu bez grudnjaka, a kada je to vidio komentator koji je prenosio susret, zanijemio je.

Radi se o nekadašnjem košarkašu San Antonio Spursa Andrewu Gazeu koji je meč prenosio za FIBA-u i sve je bilo u redu dok se tokom time outa pred malim ekranima nije pojavila ona.

Slike je bilo, ali tona ne. Reakciju možete pogledati i poslušati na OVOM linku.

Inače, Amerikanci su taj meč dobili sa 89:73 tako da sam susret rezultatski baš i nije bio pretjerano zanimljiv. Inače, taj poraz je izabranike Ace Petrovića izbacio sa turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi