Komentator nazvao Tursku "odvratnom reprezentacijom"

Za vrijeme prijenosa utakmice

Komentator nazvao Tursku "odvratnom reprezentacijom"

Fudbaleri Turske su sinoć nekako uspjeli izvući remi protiv Hrvatske u Zagrebu, a posljednjh desetak minuta utakmice su češće bili na travi nego na nogama.

Sve je to nerviralo mnoge koji su gledali meč, a komentara se čak nije mogao suzdržati ni komentator srbijanskog Sportkluba.

On je u jednom momentu nazvao Tursku "odvratnom reprezentacijom", što je svima zaparalo uši, bez obzira na to koga su simpatisali u sinoćnjoj utakmici.

Ovaj ispad je sasvim neočekivan obzirom da na pomenutom TV kanalu rade školovani komentatori, koji svoj posao inače obavljaju profesionalno i gotovo perfektno.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi