Komične scene sa golf terena zapalile internet

Guska napala golfera

Komične scene sa golf terena zapalile internet

M. Šljivak
Teme:

Komična scena dogodila se na jednom golf terenu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Jednog od igrača je tokom igre napala guska, te ga je uspjela nokautirati, a fotografije koje su se pojavile izazvale su urnebesne komentare na društvenim mrežama.

Golfer se očigledno previše približio gnijezdu ove ptice koja se na kraju odlučila za napad. Nesretni čovjek je pokušao pobjeći, ali mu to nije uspjelo i njegov pokušaj bijega završen je žestokim padom.

Fotografi su uspjeli sve zabilježiti. Slike ovog događaja našle su se na internetu i naravno izazvale su salve smijeha, ali golferu sigurno ovaj napad nimalo nije bio smiješan.

Još uvijek mislite da je golf dosadan sport?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi