Kompanija Petrol donirala tablete osnovcima za praćenje online nastave

Za lakša sticanja novih znanja

Kompanija Petrol donirala tablete osnovcima za praćenje online nastave

Sponzorski tekst
Teme:

Kompanija Petrol, je u saradnji sa osnovnom školom “Novi Grad” is Tuzle, i Udruženjem za razvoj i promociju civilnog društva "Novo društvo" iz Sarajeva, donirala tablete osnovcima koji nisu imali nikakvu računarsku opremu za praćenje nastave online putem ili nisu imali adekvatne računare, tablete illi laptope.

"U želji da omogućimo da sva djeca neometano prate nastavu, u ovoj vanrednoj situaciji, zajedno smo sa našim prijateljima iz Tuzle i Sarajeva odlučili da im pomognemo na ovaj način, te da im pružimo priliku da iz ove situacije izađu što bolji đaci", istaknuo je direktor kompanije Petrol, Gregor Žnidaršič.

Kompanija Petrol kao društveno odgovorna kompanija na ovaj način pomaže najmlađim, u nadi da će im pomoći da nova znanja i vještine što lakše usvoje.

Top Komentari

Ende
Ma ja ... treba djecu od malena navuci na tablete :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi