Konačno dolijao: CR7 ljubi "najbolju guzu Instagrama"

U Miamiju razmjenjivali nježnosti

Konačno dolijao: CR7 ljubi "najbolju guzu Instagrama"

O. Lekić

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Cristiano Ronaldo još uvijek se odmara od naporne sezone i to u Miamiju u društvu zanosne Cassandre Davis.

Od njegovog raskida sa ruskom manekenkom Irinom Shayk u inostranim medijima se špekuliše o novoj ljubavnoj vezi fudbalera Reala.

Povezivao se Ronaldo sa mnogobrojnim ljepoticama, no izgleda da je Cristianovo srce zarobila Cassandra.

Naime, Cristiano i "najbolja guza Instagrama" razmjenjivali su u Miamiju nježnosti, a sve to "uhvatili" su paparazzi svojim fotoaparatima. 

Inostrani mediji bruje o novoj ljubavnoj vezi portugalskog fudbalera, no Cristiano i njegov PR tim se još uvijek nisu oglasili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi